Zaalverhuur & Horeca

Theaterzaal

De grote zaal van Theater Kaleidoskoop is multifunctioneel. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt om diverse sferen te creëren en dat wij de zaal in verschillende opstellingen voor je klaar kunnen zetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een netwerkborrel, een vergadering, een interactieve lezing, diner, je eigen themafeest, of een Battle of the bands…… Alles is mogelijk! In totaal kan – bij de 150 zitplaatsen – een podium worden geplaatst. Ook zijn de stoelen opklapbaar en is het mogelijk deze uit de zaal te halen. Hierdoor kan de zaal geheel omgebouwd worden tot een evenement of activiteit. Staand kunnen er maximaal 180 personen in deze zaal.

Neem gerust contact op om je wensen èn onze mogelijkheden te bespreken. Technische informatie over belichting en audio van onze theaterzaal vindt u hier.

theaterzaal kaleidoskoop nieuwkoop
theaterzaal nieuwkoop kaleidoskoop
theater restaurant nieuwkoop
theater nieuwkoop restaurant

Restaurant

In het restaurant van ons Theater Kaleidoskoop is een aparte vleugel, welke afgesloten kan worden voor de rest van het restaurant. Hierdoor kunnen we echt een privésfeer creëren voor al je activiteiten of events. Deze zaal kun je huren voor een gezelschap van maximaal 70 personen (staand) en 40 personen (zittend). De oppervlakte van deze zaal is in totaal 67 m². Het is mogelijk om de zaal zowel per dagdeel, als per dag te huren. Wordt het totale restaurant gebruikt, dan is er wel plaats voor meer dan 75 personen. Voor je speciale wensen of bijzondere arrangementen maken wij graag een afspraak met je om samen een programma op maat voor u samen te stellen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0172 – 728001 / info@theater-kaleidoskoop.nl

Studio’s

Onze studio’s zijn bijvoorbeeld ideaal voor ondernemers die (nog) geen eigen kantoor hebben, voor bijeenkomsten van een klein gezelschap, voor een vergadering, een korte bespreking of voor het geven van muziekles en het geven van een kleine workshop. Deze studio’s zijn multifunctioneel, zodat ze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Ook is het mogelijk om er een beamer of andere geluidsinstallatie bij te huren. Het inrichten van deze studio’s kan met verschillende opstellingen.

Wil je graag weten wat onze laagdrempelige tarieven zijn? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0172 – 728001 / info@theater-kaleidoskoop.nl

zaalverhuur horeca studio nieuwkoop
restaurant theater kaleidoskoop
theater kaleidoskoop jazzfestival eensgezind

Combinatie

Het is ook mogelijk om een evenement te organiseren waar de verhuur van de theaterzaal, de studio’s en/of het restaurant gecombineerd worden.

Je kunt bijvoorbeeld een lezing geven en lunchen in het restaurant of een (amateur)voorstelling organiseren in onze theaterzaal en dit afsluiten met een hapje en een drankje aan de bar. Wil je weten of je evenement georganiseerd kan worden in Theater Kaleidoskoop? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan / Vraag informatie aan

Wil je een leuke activiteit of bijzonder evenement organiseren in Theater Kaleidoskoop?

Vul dan hieronder je gegevens en een concrete vraag in. Dan nemen wij aan de hand daarvan contact met je op om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek door te nemen onder het genot van een kop koffie. Ook kun je onderstaand formulier invullen als je een andere vraag hebt over de mogelijkheden bij Theater Kaleidoskoop. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie!

Wil je direct iemand spreken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0172 – 728001.