Samen met de bijdrage van Fonds Alphen e.o. heeft Theater Kaleidoskoop een hoogwerker kunnen aanschaffen. De vrijwilligers van Theater Kaleidoskoop werken voortaan conform de laatste arbo- regels en gaan met een hoogwerker de lucht in! De voorstellingen in het theater worden bovendien nog beter uitgelicht doordat de lampen gemakkelijk bereikbaar zijn. Tenslotte maken ook voorstellingen die werken met kleine decorstukken, gebruik van de hoogwerker. De decorstukken worden veilig aan het plafond gehangen.

Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijnen omgeving. In 2022 ging dat om een bedrag van 172.000 euro voor initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten of uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport.

Voor informatie over Fonds Alphen en omstreken kunt u contact opnemen met: Kirsten Renaud, directeur, telefoon 06-104 105 67.
Voor informatie over Theater Kaleidoskoop kunt u contact opnemen met: info@theater-kaleidoskoop.nl of tel. 0172-72 80 01