In de maanden maart en april schenken we 2 keer aandacht aan ritme, tellen, tikken, drummen, swingen, trommelen. Het is een soort ziekte waar heel veel mensen last van hebben. Het verschijnsel dat je niet stil kunt zitten als je muziek hoort.

Je gaat bewegen. Je voet tikt mee, je hand trommelt op de tafelrand. Natuurlijk, het is maar een spel, maar ritme is toch dwingend. Sommige mensen hebben er meer aanleg voor dan anderen. Sommigen gaan die drang en dwang cultiveren en worden drummer, percussionist, trommelaar.

En wij willen Nieuwkoop verleiden de eigen talenten op dit vlak te onderzoeken en daarom organiseren we twee voorstellingen. Allereerst op 3 maart, dan komt Drumdrumdrum langs met het programma Padaboom. Een programma voor jong en oud. Test uw oren en uw ritmegevoel en kom langs. Voor meer informatie en tickets klik hier

Cesar Zuiderwijk, bekend als drummer van de Golden Earring, komt op 6 april langs met zijn programma “De Naakte Waarheid” als opening van de kindermuziekweek. Doe mee!

Voor meer informatie en tickets klik hier