Festival Klassiek voor amateurmusici!

Heb je altijd al eens willen optreden voor een geïnteresseerd publiek in een echt theater? Pianospelen op een prachtige vleugel of je viool- of klarinet kunsten laten horen? Dan doet zich komend seizoen een unieke kans voor.

De programmacommissie van theater Kaleidoskoop organiseert op zaterdag 15 maart 2025 een festival klassieke muziek met Nieuwkoopse amateurmuzikanten. We zoeken zowel solisten als ensembles in diverse samenstellingen. Een hoog spelniveau is niet vereist, het is geen wedstrijd! Muzikaliteit gaat boven virtuositeit.

Geef je zo spoedig mogelijk op, zodat we op tijd kunnen beginnen met de organisatie. Aanmelden kan vanaf nu tot eind augustus. Stuur een mail naar: programmacommissie@theaterkaleidoskoop.nl.

Vermeld de naam en leeftijd van de deelnemer(s), de te bespelen instrumenten, samenstelling van het ensemble (indien je niet solo optreedt) en uit te voeren werken en componisten.

Denk aan een speelduur van vijf tot tien minuten (uitzonderingen in overleg). Wanneer je als ensemble meedoet, dient minstens één van de muzikanten woonachtig te zijn in de gemeente Nieuwkoop.

Wij hopen op veel enthousiaste deelnemers!