Einde theaterseizoen, op naar het nieuwe seizoen, met nieuwe sterren en oude bekenden.

Ja, laten we maar gewoon zeggen waar het op staat. We hebben een geweldig afsluitend weekend gehad in ons theater. Met vrijdag de film Das Lehrerzimmer, zaterdagavond brachten Gerard Alderliefste en zijn vrienden zaal en foyer tot een driedubbele staande ovatie en zondagmiddag de Dixie Six All Stars met hun seizoenssluiting. Aan alles komt een einde. Ook aan dit theaterseizoen.

Dus helaas gaat de zomersluiting van het theater in. Helemaal stil wordt het gelukkig niet. We draaien in juni nog films en de Open Tafel trekt het hele zomerseizoen publiek naar ons huis, hopen wij.

Maar voor nu wensen wij al onze bezoekers en inwoners van de Gemeente Nieuwkoop en omgeving een prachtige zomer. Bij leven en welzijn pakken we de laatste zondag van augustus onze theater-draad weer op.

We kijken nu alweer uit naar september: cabaret met Patrick Nederkoorn, film met Bob Marley en ons muziekcafé met de Young Ones Forever en Dixieland Jubilee. En natuurlijk Bingo en de Open Tafel.

Natuurlijk kun je ons theaterprogramma voor het komende seizoen al bekijken; de ticketverkoop is gestart. Van harte aanbevolen!