Afgelopen zaterdag hadden we een spetterende voorstelling van Mart Hillen. Hij sloot bij ons met zijn 100ste voorstelling, die meer publiek had verdiend, zijn theatertour “Mart & Movies” af.

Ons theaterseizoen loopt nu helaas snel ten einde. Het daglicht groeit nog elke dag en de avond blijft licht tot bijna in de nacht. Dit worden de dagen, weken en maanden, die u liefst zoveel mogelijk buiten wilt doorbrengen en niet binnen de muren van het theater met betoverend geluid en licht.

Het theaterprogramma voor dit najaar is alweer bekend. We nodigen u uit het denkbeeldige gordijn opzij te trekken en maar vast een eerste blik op ons nieuwe aanbod te werpen. Kaarten reserveren is reeds mogelijk! Dit jaar maken wij geen programmaboekje, dus houd ook de Omroeper in de gaten.

Maar er komen in het staartje van dit seizoen nog een paar mooie films, onze Open Tafel en als uitsmijter muziek voorbij. Sjoerd van den Broek sluit het seizoen af met zijn versie van de muziek van Paul McCartney. Voor Sjoerd is het een levenslange liefde die 60 jaar muziekgeschiedenis omvat.