Als voorzitter van Theater Kaleidoskoop ben ik aardig op de hoogte van wat er allemaal speelt in ons theater.
Toch ben ik nog regelmatig verrast bij een voorstelling of een ander evenement. “Ook dàt kan hier” is de gedachte die dan spontaan bij me opkomt.

Wanneer u al een regelmatige bezoeker bent, beleeft u dit misschien ook zo, dat zou mooi zijn. En als u ons theater niet of nog maar nauwelijks kent, nodig ik u van harte uit voor een nadere kennismaking en hoop ik dat u het ook zo gaat ervaren.

Dit seizoen voorstellingen door nieuwe en vertrouwde artiesten waarop we trots zijn dat ze in Kaleidoskoop op komen treden. Tweewekelijks een filmavond waarvoor we de films zelf nog niet weten maar wel dat het traditiegetrouw kwaliteitsfilms zullen zijn. Heel leuke, uiteenlopende “overige activiteiten”. En de gezellige open tafels, familiebrunches en muziekcafe’s met veel vaste bezoekers maar waar ook nieuwe gezichten van harte welkom zijn.

Vorig jaar organiseerden we in Kaleidoskoop de Culturele Markt Nieuwkoop, samen met vijf andere culturele organisaties in Nieuwkoop, met voorproefjes van wat elk van die organisaties in het nieuwe seizoen te bieden had. Dat was een groot succes. Dat gaan we daarom dit jaar weer doen, op 8 september. Ditmaal niet in Kaleidoskoop maar op het Reghthuysplein en in het Reghthuys. De culturele samenwerking in Nieuwkoop begint langzaam maar zeker gestalte te krijgen. Wij juichen dat van harte toe.

Ik wens u heel veel genoegen bij een nieuw seizoen “Kaleidoskoop”. Laat u verrassen!

Namens alle vrijwilligers van Theater Kaleidoskoop,
Wim Heijser, voorzitter

X