Seniorweb heeft vrijwilligers nodig

Seniorweb Nieuwkoop is een leercentrum die aan de oudere medemens (55+) onderwijs geeft op het gebied van omgaan met Laptop / Tablets / Telefoon. Om deze doelstellingen te kunnen nakomen zijn vrijwilligers nodig.

Het gaat om vrijwilligers die affiniteit hebben met de oudere medemens en, in begrijpelijke taal en geduld, uitleg kunnen geven over het lesmateriaal waarmee gewerkt wordt.

Seniorweb noemt zijn docenten van een leercentrum Ambassadeurs. Niet alleen het lesgeven maar ook de uitstraling voor de organisatie Seniorweb komt hier tot uitdrukking.

Twee keer per maand is er ook een inloop-pc om vragen te beantwoorden op het gebied van software, email, Wifi, Printers etc. en omgaan met de diverse apparatuur.

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 415 cursuslocaties en circa 3.000 vrijwilligers. De organisatie is sinds 1996 actief en sinds kort dus ook in Nieuwkoop.

Vragen over de werkzaamheden als vrijwilliger bij Seniorweb Nieuwkoop zijn welkom via Albert van Driest, Mobiel: 06-82429382, of per email:seniorweb.nieuwkoop2017@gmail.nl

Meer info ook op Website: https://seniorweb.nl/nieuwkoop

Iedere 2de maandagmiddag (13:30)

en elke

4de dinsdagochtend (09:30) van de maand

X