Theater: Teun Toebes “VerpleegThuis ‘Live’” (20.15 uur)

Teun is 22, kerngezond en woont samen met mensen met dementie op de gesloten afdeling van een verpleeghuis, waarom?
Als afgestudeerd verpleegkundige in de geriatrie weet hij dat het leven een nachtmerrie kan zijn als het hoofd en lichaam vergeten contact te maken.

Daarom wil Teun juist nu ervaren hoe het is om een oudere te zijn in een verpleeghuis. Om dit doel te bereiken gaat hij ver, heel ver. Meer dan een jaar geleden besloot hij zich permanent te vestigen op de gesloten afdeling van een verpleeghuis in Utrecht.

In het verpleeghuis krijgt hij antwoorden op vragen zoals “Hoe je onderdeel kan uitmaken van elkaars wereld met dementie?” en “hoe wil hij later zelf zijn leven inrichten als het zover is?”. Zoals Teun het zelf zegt: “Nu is het een verpleeghuis maar we moeten het een verpleegTHUIS maken”.

Aan de hand van grappige, verdrietige en vrolijke anekdotes neemt hij u mee in een wereld die u misschien dacht te kennen, maar nooit eerder zo zag. De show is interactief omdat het grote doel is de mensen te helpen bij het ‘Nieuwe Denken’, dit zal vanzelfsprekend tot mooie, verrassende en hilarische gesprekken leiden.

Vrijdag 16 september
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 20,= incl. pauzedrankje (excl. servicekosten)

X