Theater: Padaboom van de groep Drumdrumdrum (familievoorstelling vanaf 4 jaar)

De jeugd- en familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. In theaters, op scholen, voor een groot of een klein publiek en voor alle leeftijden.

Drumdrumdrum stimuleert bezoekers van de voorstellingen om actief mee te doen en kennis te maken met o.a. de udu, de pandeiro, de marimbula, de cavaquinho, de balafoon en de batadrums.

Roël Calister is oprichter en frontman van de band. Kenmerkend voor deze Antilliaanse drummer/ percussionist is zijn kracht om verschillende stijlen op smaakvolle wijze te mixen. Zo brengt hij pop, rock, latin en jazz samen met traditionele folkloristische elementen en wereldmuziek.

Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen!

Recensie:
“Drumdrumdrum weet muzikale kwaliteit volledig te verweven met een feest voor de hele familie. Ze krijgen iedereen aan het dansen en zingen. Met hun Caribische muziek brengen ze zon en energie in elke theaterzaal. De frontman Roël Calister heeft een heerlijke interactie met het jonge publiek waar plezier en humor ontwapend zijn. Met deze muzikant wil je gewoon het feestje bouwen!”

Familievoorstelling geschikt voor bezoekers vanaf 4 jaar!

Zondag 3 maart 2024
Aanvang 15.00 uur
Toegang kinderen van 6 tot 12 jaar € 10,- , volwassenen € 12,50
Prijs is incl. limonade voor de kinderen en een pauzedrankje voor de volwassenen, excl. reserveringskosten