UITVERKOCHT Theater: Nederlied Ensemble Amsterdam met “ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben”

Het is zo simpel zingen in je moerstaal. En tegelijkertijd zo prachtig. Het concept lijkt simpel: vraag bekende cabaretiers naar een favoriet Nederlandstalig lied en het waarom van hun keuze. Plak alles aan elkaar met muzikanten en zangers en je hebt een dijk van een programma. En nu maar hopen dat er meegezongen mag worden. We zijn er klaar voor.

Na het grote succes van haar programma “Liedjes die niet mochten” komt het Nederlied Ensemble met een nieuw verrassend liedjesprogramma. Een sfeervol programma over de mooiste liedjes van artiesten en kleinkunstenaars. Van grote namen die we niet mogen vergeten.

Liedjes die ontroeren, blij maken, je aan het lachen krijgen of troost bieden. De meest bijzondere liedjes van beroemde grootheden komen over het voetlicht. Denk aan Ramses Shaffy, Wim Sonneveld, Jules de Corte, Jasperina de Jong, Robert Long, Adele Bloemendaal, Annie MG Schmidt, Jean Louis Pisuisse, Bram Vermeulen en vele anderen.

Een wondermooie voorstelling, vol met prachtige liedjes, verhalen, anekdotes en ontboezemingen.

Zaterdag 9 december 2023
Aanvang 20.15 uur
Toegang € 15,-
Prijs is incl. pauzedrankje, excl. reserveringskosten

Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u op de reservelijst, zodat wij u kunnen informeren als er kaarten vrijkomen? Mail dan s.v.p. naar programmacommissie@theater-kaleidoskoop.nl