Theater: Mannen van Naam: mooie liedjes en sterke verhalen

De pers noemde hen de Nederlandse Crosby, Stills & Nash. De oplettende muziekliefhebber zal ze herkennen als drie originele leden van pop folkband Pater Moeskroen, met grote hits op hun naam.

Al meer dan 10 jaar toeren de boezemvrienden Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven als Mannen van Naam met veel succes door het land. In deze voorstelling zal het beste van de afgelopen jaren de revue passeren.

Omringd door een scheepslading muziekinstrumenten neemt meesterverteller Ton Smulders je mee in onwaarschijnlijk waargebeurde verhalen. De schaterlach is nooit ver weg, al vloeien de tranen niet alleen van het lachen. De kleine liedjes met teksten over alledaagse en persoonlijke onderwerpen zijn vaak ontroerend, herkenbaar en troostend.

Soms geeft het levenslustige trio opeens gas en galmen de opzwepende Keltische folk deunen door de zaal. Altijd is er de relativering. De vrolijkheid, het sympathieke contact met het publiek. Een accordeon, een banjo, een fluit of een doedelzak. Een aanstekelijk refrein of een goeie grap.

De Mannen van Naam hebben het allemaal in huis.

Zaterdag 20 april 2024
Aanvang 20.15 uur
Toegang € 20,-
Prijs is incl. pauzedrankje, excl. reserveringskosten