Theater: Het mysterie van Villa Fantoom

Oh ja, nog één dingetje als ik zo vrij mag zijn zegt butler François tegen Amélie, de nieuwe gravin van Villa Fantoom: het spookt hier. Laat ik daar nou niet in geloven, antwoordt Amélie Maar vanachter de open haard duikt direct het eerste spook op. En daarmee staat meteen één ding vast. Gravin Amélie heeft een villa vol geesten en ander griezelig gebroed geërfd. En daar had ze nou niet op gerekend, want Amélie is naar de villa gekomen om een mysterie op te lossen.

Het mysterie van Villa Fantoom.

Volgens een eeuwenoud familieverhaal is er in de villa een schat verborgen. Geen van alle vorige erfgenamen heeft die mysterieuze schat ooit gevonden. Nu krijgt Amélie de kans. En die zal ze zich niet laten ontnemen door een stelletje spoken.
Maar om de schat te vinden heeft ze de hulp van de spoken nodig. En met spoken weet je het nooit. Die hebben zo hun eigen wensen.

Het Mysterie van Villa Fantoom is een magisch, spannend en humoristisch stuk over trouw en vriendschap. Een visueel theaterstuk met betoverende dans van Noa Janssen en meesterlijk poppenspel van Ila van der Pouw.

Geschikt voor bezoekers van 6 tot 96 jaar!

Zondag 7 januari 2024
Aanvang 15.00 uur
Toegang kinderen van 6 tot 12 jaar € 10,- , volwassenen € 15,-
Prijs is incl. pauzedrankje, excl. reserveringskosten