Theater: Grof Geschud met Kroost

Het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud ontving uitsluitend lovende kritieken met hun debuut Lijmen. Toen waren ze nog een koppel. Vervolgens gingen ze uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling Broeden over, die ze ruim in 130 zalen speelden waaronder ook in onze Kaleidoskoop. Nu komen Lander Severins, de romantische Belg, en Myrthe van Velden, de Hollandse nuchterheid zelve, met Kroost: poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering.

Vies, troebel, drabbig water. Het zit in hun oren, mond en krullen. En laat zij nu nét aan hevige smetvrees lijden. Bij hem staat het water tot aan zijn lippen: nu hij juist zelf iets aan het opbouwen is, wordt er in zijn familie van alles afgebroken.

Als ex-geliefden slopen Lander en Myrthe moeiteloos de façade van elkaars gezin. Zoals je van hen gewend bent, laat Grof Geschud ook in Kroost geen spaander van zichzelf en elkaar heel. Kom dus zeker kijken voor er niets meer van hen overblijft!

In de pers “Het cabaretduo van de Lage Landen is twee cabaretiers rijker met schitterende stemmen en een heerlijke humor die recht uit hun gebroken/verliefde/tere hart komt.” — De Standaard

Vrijdag 29 september 2023
Aanvang 20.15 uur
Toegang € 20,-
Prijs is incl. pauzedrankje, excl. reserveringskosten