Muziekcafé: radio reinder

Radio Reinder: ‘It’s running in the family’

Al eerder heeft Nieuwkoper René Veenstra zijn Nederlandstalige liedjes in het Muziekcafé ten gehore gebracht. Dit keer zullen op ‘Radio Reinder’ ook de liedjes van zijn dochter Froukje Veenstra, en zijn muziekbroer Freek Lagerweij, te horen zijn. Ook zullen de stemmen van zijn andere dochter Jetske, en zijn vrouw Hiske, het muziekcafé vullen.

Froukje studeert songwriting aan het conservatorium in Rotterdam. Ze schrijft Nederlandstalige popliedjes. Poëtisch en vaak heel grappig.

Freek schrijft Nederlandstalige liedjes en begeleidt zichzelf daarbij op piano en accordeon. Randy Newman is een van zijn grootste inspiratiebronnen.

Jetske zingt in ‘Ginger Squad’ en haar hele leven al in musicals en koren. 

Hiske volgde een opleiding aan de Academie voor Lichte muziek. Ze zingt in het soul-gospelkoor Elijah en houdt van betere Nederlandstalige theaterlied. Een liedje van Maarten van Roosendaal gaat u zeker horen.

René stond in de finale van de grote prijs van Nederland, speelde in allerlei bandjes, o.a. The Charlies met Daniel Lohues. Hij speelt verder in Dad’s Army en Ginger Squad (met zijn dochters).

Dus stem zondagmiddag 19 april af op ‘Radio Reinder’!

Datum: Zondag 19 april
GRATIS ENTREE!
Aanvang: 15.30 – 17.30 uur

Overzicht Muziekcafé seizoen 2019/2020

Geen evenementen op dit moment

X