LEZING: PLASTIC REBEL

Op dinsdagavond 26 maart om 20:00 uur geeft Pauline Wilbrenninck van de Plastic Rebel een interactieve lezing in Theater Kaleidoskoop over plactic. Hét wondermateriaal van de 20e eeuw, maar nu de grootste milieubedreiging van de 21e eeuw. Iedereen kent wel de beelden van zeeën vol met plastic en verstrikte dieren. Wat is de plastic soep nou precies en vooral: wat kunnen we er samen aan doen hier in onze directe omgeving?

Geen saai verhaal! De lezing duurt ruim een uur en is interactief met veel beeldmateriaal.

Wat is het probleem met plastic nou precies? En wat is de stand van zaken omtrent de plastic soep? In welke producten zit plastic dan allemaal verwerkt? En kan ik er nou echt wat aan doen om die troep in de zee minder te maken? Allemaal onderwerpen die aan bod komen.

Pauline is de Plastic Rebel gestart om zoveel mogelijk mensen ‘plasticbewust’ te maken maar is niet anti-plastic. Ze woont in Nieuwkoop en is gastdocent voor de Plastic Soup Foundation op basis- en middelbare scholen. Ze geeft workshops bij bedrijven over plastic om invulling te geven aan MVO doelstellingen van bedrijven of als betekenisvol onderdeel van een team-dag of team-uitje. Zwerfvuil opruimen is haar uit de hand gelopen hobby.

We zien u graag op dinsdagavond, 26 maart om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

Toegang is GRATIS

Datum: dinsdag 26 maart 
GRATIS ENTREE!
Aanvang: 20:00 (inloop 19:30)

X