Neem gerust contact met ons op!

Contactinformatie

De Verbinding 2
2421 EX Nieuwkoop
Tel: 0172 – 728001
info@theater-kaleidoskoop.nl

Route

Kaleidoskoop Nieuwkoop is gevestigd aan De Verbinding 2 te Nieuwkoop. Dit is een nieuwe straat en is daarom vaak nog niet in te voeren in je navigatiesysteem. Het beste kun je ‘Achterweg’ invoeren. Kaleidoskoop is gevestigd achter de brandweerkazerne van Nieuwkoop en tegenover het gebouw ‘de Vijverhof.’

Komende vanuit de richting Alphen aan den Rijn bij de eerste rotonde naar rechts, Nieuwkoop in. Bij de tweede rotonde  is de derde afslag de Achterweg. Na ca. 200 m. bevindt Kaleidoskoop zich aan de linkerkant.

Komende vanuit de richting Amstelveen/Uithoorn, neemt u bij de de rotonde bij het benzinestation, de derde afslag, Nieuwkoop in. Vervolgens pakt u de tweede afslag rechts, naar de Achterweg. Na enkele minuten vindt je Kaleidoskoop aan uw rechterhand.

Parkeermogelijkheden

Wij beschikken over 49 parkeerplaatsen en 2 parkeerplaatsen voor invaliden. Deze bevinden zich voor de ingang van Kaleidoskoop. Zijn deze vol? Dan zijn er in de zeer nabije omgeving diverse grote(re) gratis parkeergelegenheden.  Lindelaan (Adres: Lindelaan 2, Nieuwkoop), Kennedyplein ( Adres: Kennedyplein, Nieuwkoop) en Parkeerterrein Nieuwe Cope (Adres: ter hoogte van Achterweg 4, Nieuwkoop).

Adres

De Verbinding 2, 2421 EX Nieuwkoop

Theater Kaleidoskoop

Theater Kaleidoskoop zoekt vrijwilligers

Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop wordt geheel gerund door vrijwilligers. In ons theater organiseren wij verschillende activiteiten, voorstellingen en evenementen. De vrijwilligers zetten zich met veel plezier o.a. in voor het programmeren van de voorstellingen en evenementen, het onder de aandacht brengen van het theaterprogramma en de faciliteiten/techniek regelen voor en tijdens de voorstellingen.

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar mensen die pro-actief willen helpen met onze activiteiten. Wij denken daarbij met name aan de volgende zaken:

  • Het gereedmaken van de theaterzaal voor en na een voorstelling.
  • Het meehelpen in de techniek rond de voorstellingen c.q. evenementen
  • Hulp bij het programmeren van voorstellingen.
  • Hulp voor de marketing en PR.
  • Het opzetten van maatschappelijke evenementen.
  • Sponsor- en fondsenwerving.

Daarnaast hebben wij een stoel klaar staan voor een nieuwe voorzitter! Daarover lees je hier meer.

Heb je interesse om vrijwillig één of meerdere van deze taken uit te voeren? Neem dan contact op via info@theater-kaleidoskoop.nl. Je kunt daar ook terecht met al je vragen over wat het inhoudt om vrijwilliger te zijn bij Theater Kaleidoskoop.

Bestuur

Voorzitter:
Wim Heijser

Secretaris:
Peter van Deutekom

Penningmeester:
Lia van der Spek

KvK:
28116841

Bestuursleden

Public Relations: vacant

Culturele programmering : Annelies Douze

Maatschappelijke programmering: Ton van den Belt

Organisatie vrijwilligers: Manny Lagerberg

Bereikbaar via: info@theater-kaleidoskoop.nl en 0172-728001

Partners in Kaleidoskoop:

Wijdezorg   |   Bibliotheek   |   Servicepluspunt   |   Woningstichting